Contact

Terug naar begin...

Jaarlijkse jeugdbrandweeravond:
ZWIJNDRECHT - Vrijdagavond 27 november heeft in de brandweerkazerne van post Zwijndrecht de jaarlijkse jeugdavond plaatsgevonden van de Zwijndrechtse jeugdbrandweer. De laatste keer in de huidige vorm. Per 1 januari 2010 gaan de korpsen van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht samen in één brandweerorganisatie; brandweer Zwijndrechtse Waard. Ook de jeugdbrandweer zal dan worden uitgebreid naar de schaal van de Zwijndrechtse Waard.

Op deze avond werden de toetsbewijzen uitgereikt en werd er afscheid genomen van drie jeugdleden, vanwege het bereiken van de 18 jarige leeftijd. Door burgemeester A.S. Scholten werden zij in de bloemetjes gezet en kregen drie leden de oorkonde en onderscheiding van jeugdbrandweer Nederland. Jeugdleider Gijs Barendrecht nam eveneens afscheid van de jeugdbrandweer. Met een jaaroverzicht en diversen video's werd het succesvolle jaar nog eens aan de volle zaal met genodigden getoond.

Met een ware mysteriegast werd van een jeugdlid afscheid genomen. Met een hapje en een drankje kijken we terug op een geslaagd seizoen en gezellige avond.


Foto's




Klik hier voor meer foto's (albumversie)...

Nedstat Basic - Free web site statistics  CheckStat

Copyright© 2004-2009