Contact

Terug naar begin...

THV wedstrijd:
ZWIJNDRECHTSEWAARD/ DORDRECHT - Zaterdag 21 november vond de kringwedstrijd technische hulpverlening (THV) plaats voor de kring Lek, Merwede en Noord. De organisatie was ditmaal in handen van de Dordtse brandweer. Tien ploegen streden tegen elkaar om de twee plaatsen op het regionaal kampioenschap.

Bij een bedrijf aan Heliotroopring in Dordrecht had een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Een heftruck was in botsing gekomen met een schoonmaakmachine. Daarbij raakte in eerste instantie alleen de schoonmaker bekneld tussen een stelling en de heftruck. De heftruckchauffeuse schoot de schoonmaker te hulp maar raakte hierdoor eveneens beklemd te zitten. Een vat met terpentijn was door het ongeluk lek geraakt. Hierdoor ontstond er een lichte damp met uitstroom. Aan de spelende ploegen was het de taak om dit incident zo goed en snel mogelijk meester te krijgen.

De prijsuitreiking vond omstreeks half zes plaats in de brandweerkazerne van Dordrecht. De wedstrijdploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht behaalde de derde plaats, Heerjansdam werd achtste gevolgd door Zwijndrecht,welke als negende eindigde.

Foto's
IMG_1379.JPG
IMG_1499.JPG
IMG_1508.JPG

Klik hier voor meer foto's (albumversie)...

Nedstat Basic - Free web site statistics  CheckStat

Copyright© 2004-2009