Contact

Terug naar begin...

112 wedstrijd:
ZWIJNDRECHT/ SCHOONHOVEN - Zaterdag 18 april werd voor de tweedemaal meegespeeld aan een 112 wedstrijd. Deze vaardigheidstoets werd georganiseerd door de brandweer Schoonhoven onder auspiciën van het algemeen brandweer wedstrijd comité (ABWC). Twintig deelnemende brandweerkorpsen streden om de drie felbegeerde plaatsen voor het gewestelijke wedstrijden, later dit jaar.

De wedstrijdploegen werden geconfronteerd met een brand en hulpverlening bij de gemeentewerken van Schoonhoven. Er was door onbekende oorzaak een eenzijdig ongeluk gebeurd. Een
shovelbak was op de hand van een medewerker terrecht gekomen. Achter de shovel was een vloeistofbrand ontstaan welke zich verder had uitgebreid naar een bovenverdieping. Hier stonden een nieuwe soort gasflessen in brand. Achter deze brand bevond zich ook een tweede slachtoffer. Aan het spelende brandweerkorps de taak om deze complexe inzet te bestrijden.

Tijdens de prijsuitreiking bleek de Zwijndrechtse wedstrijdploeg een negende plaats te hebben behaald. Het eremetaal kwam in handen van andere korpsen uit Zuid-Holland Zuid.

Ingezette materieel: TS401 DB433

Foto's







Klik hier voor meer foto's (albumversie)...

Nedstat Basic - Free web site statistics  CheckStat

Copyright© 2004-2008