Contact

Terug naar begin...

IVIC en IVVP 2009:
ZWIJNDRECHT/ KATWIJK - Van 13 tot en met 16 mei heeft de 5e (jubileum)editie plaats gevonden van de multidisciplinaire vakbeurs IVIC op de nieuwe locatie: vliegkamp Valkenburg te Katwijk.

De vakbeurs IVIC is het grootste en meest complete vakevenement voor hulpverleners dat zowel binnen als buiten plaatsvindt. Het enige vakevenement ook waarbij de nadruk ligt op interactie. Door middel van demonstraties, simulaties, workshops, lezingen en presentaties werd u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Vele actuele onderwerpen op het gebied van Rampenbestrijding, Crisisbeheersing en Incidentmanagement kwamen aan bod.

Bijzonder interactief en uniek is de IVIC oefencarrousel, een nieuwe activiteit op de beurs. De oefencarrousel bevatte diverse elementaire oefeningen welke gekoppeld zijn aan een oefenkaart van de Herziene Leidraad Oefenen. De carrousel bestond uit de volgende oefeningen: flashover/straalpijptechniek, rijvaardigheid, ademlucht baan, technische hulpverlening en industriële brandbestrijding.

Tijdens IVIC 2009 werd op 13, 14 en 15 mei 2009 eveneens op vliegbasis Valkenburg de derde editie van de Internationale Vakbeurs voor Politie en Defensie, IVVP ’09 georganiseerd. Hier vindt u alle ontwikkelingen op het gebied van handhaving en openbare orde en veiligheid. Ook IVVP ’09 heeft een interactief karakter en biedt haar vakbezoekers een keur aan standpresentaties, demonstraties en workshops. Vakbezoekers hebben toegang tot beide beurzen.

Foto's



























Nedstat Basic - Free web site statistics  CheckStat

Copyright© 2004-2009