Contact

Terug naar begin...

Vrachtwagen raakt pompstation:
ZWIJNDRECHT - Woensdagmorgen 3 juni is een vrachtwagen door een inschattingsfout tegen de overkapping van de Avia, nabij winkelcentrum Walburg, gereden. 

De bestuurder van de vrachtwagen wilde in een bocht langs het tankstation rijden. Echter de bocht is dusdanig smal dat de auto's voor een deel onder de overkapping door moeten rijden. De chauffeur probeerde dit ook, maar de vrachtwagen bleek te hoog voor de overkapping. Veel schade aan het pompstation en een ontzette vrachtwagen was het gevolg.

De wagen raakte de punt van de kap met de container die hij vervoerde. Door deze kracht werd de container naast de geleiders van de wagen gedrukt, wat een instabiel geheel opleverde. De brandweer kwam ter plaatse om te contoleren op direct gevaar voor letsel: dit bleek niet het geval. Wel werd de omgeving ruim afgezet totdat de berging arriveerde. Deze hebben uiteindelijk de container weer recht op de vrachtwagen weten te krijgen.

Bij dit ongeval zijn wonderlijk geen slachtoffers gevallen. De kwestie is overgeleverd aan de verzekering: totdat de schade is hersteld zal het tankstation niet volledig bruikbaar zijn. 


Ingezette materieel: TS402 OD490

Foto's


Nedstat Basic - Free web site statistics  CheckStat

Copyright© 2004-2009