Contact

Terug naar begin...

Halve finale wedstrijden:
ZWIJNDRECHT/ GOIRLE - In Goirle werden zaterdag 20 juni de tweede halve finale wedstrijden georganiseerd voor de jeugdbrandweer. De Zwijndrechtse jeugd speelde deze dag om beide banen lagedruk (junioren en aspiranten).
 
De jongste telgen van de jeugdbrandweer kregen een scenario van brand bij een timmerwerkplaats. Aldaar was brand ontstaan bij een zaagtafel waarna de brand zich verspreide via de afzuiginstallatie naar een container aan de buitenzijde van het pand. Een medewerker met brandwonden moest ook worden gered, waarna de brandhaard kon worden geblust.
Bij de aspirantenbaan lagedruk was brand uitgebroken in de kelder van bedrijfskledingfabrikant HaVeP
. Bij het ter plaatse komen werden zij opgewacht door een medewerker, welke kon mededelen dat zijn collega vermist was. Na een verkenning bleek er brand te zijn uitgebroken in een wietplantage, een ruimte daarnaast bevond zich de collega. Middels twee stralen lagedruk kon ook deze fictieve brand worden bestreden.

Tijdens de prijsuitreiking bleken de Zwijndrechtse junioren een tiende plaats te hebben behaald, de aspiranten plaatste zich nét niet voor de landelijke finale en werden zesde.

Foto's


Klik hier voor meer foto's (albumversie)...

Nedstat Basic - Free web site statistics  CheckStat

Copyright© 2004-2009